Boerderijcamping

Boerderijcamping de Zandkant ligt aan de rand het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Dit natuurpark ligt in Noord-Brabant, tussen Tilburg, Waalwijk en ‘s-Hertogenbosch en is het grootste stuifzandgebied van West-Europa. Het is een soort woestijn in Nederland: een enorme zandbak met heuvels en vlaktes. Eromheen ligt een flink bosgebied waarin je je uren kunt vermaken. Het gebied is meer dan 3.500 hectares groot en heeft wandelroutes, ruiter- en menroutes, fiets- en mountainbikeroutes. Natuurlijk nodigt die grote zandbak uit tot banjeren over de zandheuvels en galopperen over de vlakte.

Vanuit de boerderijcamping zit je direct in het bos. In een kwartier rijd je naar de steden Tilburg en Den Bosch.

Het schilderachtige vestingstadje Heusden is net als andere plaatsjes in de buurt een bezoekje waard.

Voor recreatief vermaak ben je zo bij de Efteling, Safaripark Beekse Bergen en Recreatiebad De IJzeren Man.

Camping

Uw caravan, tent of camper krijgt een royale plek op een van de 18 kampeerplaatsen aan de rand van een zeer ruim veld dat tegen de bossen en klavervelden ligt en waar ’s ochtends regelmatig reeën grazen. In het midden van het veld staan speeltoestellen voor de kinderen.

Achter het grote veld hebben we nog twee kleine velden met in totaal 8 staanplaatsen die uitkijken over de weilanden.

Alle plaatsen zijn voorzien van een watertappunt, 6 ampère elektriciteit en een centrale antenne-aansluiting waar gratis gebruik van kan worden gemaakt, net als van draadloos internet.

Onze camping is autovrij.

campingplaats op het grote veld